Naocare za sunce Polaroid Smith

Vaš stil ništa ne može upotpuniti kao neki dobar aksesoar. Taj mali detalj vašu odevnu kombinaciju može učiniti potpuno autentičnom. Odeća nam pomaže da istaknemo svoju ličnost i karakter, međutim bez odgovarajućeg aksesoara ta ista odevna kombinacija može delovati potpuno nezanimljivo. Odgovarajući detalj je može oživeti i time doprineti potpunosti vašeg izgleda. Bez obzira na priliku ili vremenske prilike, postoji pregršt aksesoara koji će naš izgled učiniti originalnim.

Jedan od najznačajnijih za svaku damu ili muškarca jesu naočare za sunce. Pored toga što igraju važnu funkcionalnu ulogu tokom sunčanih dana, izuzetno je važan modni predmet. Naočare za sunce čine naš izgled atraktivnim i vrlo primamljivim. Postoji pregršt različitih oblika koji će na različit način istaći naše crte lica. Prilikom njihovog izbora vrlo je važno da obratimo pažnju na oblik koji odgovara našem obliku. Polaroid naočare pored toga što poseduju visok kvalitet, kupiće vas i svojim pažljivo dizajniranim modelima koji će vaš izgled učiniti moćnim. Za one koji više pripadaju sportskom stilu oblačenja, Smith Optics i Polaroid su spremili posebne modele koji se u uklapaju u ovaj vid oblačenja.

Muske i zenske carape Happy socks

Još jedan aksesoar se danas smatra vrlo očiglednim pokazateljem smisla za oblačenje, a to su čarape. Čarape su poslednjih nekoliko godina dobile značajnu ulogu u iskazivanju stila. Njihova popularnost je uzrokovala nastanak različitih modnih outfita čija je osnova dobar, autentičan par čarapa. Happy Socks su jedan od vodećih brendova čarapa današnjice. Njihova autentičnost se ogleda u ludim bojama i dezenima koji gotovo svačiji izgled čine originalnim i posebnim.

Kacketi Volcom Billabong

Jedan od najmodernijih detalja na današnjoj modnoj sceni su kačketi. Za sve ljubitelje nešto ležernijeg stila oblačenja kačket je vrlo važan aksesoar. Predstavlja savršen spoj sportskog i casual stila koji pokazuje vaš dobar osećaj za odevanje. Jedni od trenutno najpopularnijih kačketa današnjice su modeli brendova Supreme, Volcom, Superdry, O’Neill. Ovi kačketi se mogu uklopiti u gotovo svaku vrstu odevne kombinacije i time istaći vašu smelost u oblačenju i pomeranju granica.

Sve ove ali i mnoge druge akseosare možete pronaći u ponudi Beosporta. Ova sezona nudi pregršt fenomenalnih kolekcija koje će vaš izgled učiniti nesvakidašnjim.