Facebook Pixel

NGN Sentinel ski jakna

Nije na stanju
Kataloški broj
35302_BLK
Brand

Pronađi u radnji

Molimo izaberite opcije proizvoda kako bi ste mogli da proverite dostupnost u radnjama.
Tražim ...
Trenutno nismo u mogućnosti da pronađemo željeni proizvod. Molimo pokušajte ponovo. Hvala na poverenju i izvinite zbog neprijatnosti.

Vodootporna, vetrootporna i paropropusna jakna sa termalnom izolacijom. Jakna prodžene dužine sa vodootpornim rajsrefšlusom i duplim preklopom sa rajsrefšlusom na prednjoj strani jakne. Kapuljača podesiva u tri tačke i spojena sa jaknom sa rajsrefšlusom. Spolja ima 4 džepa dva grudna sa vodootpornim rajsrefšlusima a dva sa skriven- im rajsrefšlusima. U unutrašnjosti jakne se nalaze tri džepa jedan sa rajsrefšlusom i gumenim otvorom za slušalice jedan mali koji se zatvara čičak trakom i veliki džep od mrežice za kabaste stvari (ski naočare, naočare...). Na rukavima postoje elastični nastavci sa otvorom za prste koji obezbeđuju bolju termičku izolaciju. Ispod pazuha se nalazi skriveni lufteri sa preklopom i mrežicom zatvoreni rajsrefšlusom. -Leđa jakne su napravljena od mekanog materijala koji jako dobro upija znoj i bočnim panelima sa srebrno crnom mrešicom koji poboljšava disanje jakne. Na delu oko struka se nalazi zaštitni pojas sa silikonskim krajem koji sprečava klizanje koji se zatvara sa dva drikera i može se spakovati u džep koji je predviđen za to. Na donjoj ranfli jakne se nalazi elastični zatezač koji se podešava u dve tačke.

  • Jakna ima membranu koja omogućava da je vodootporna i dišuća -10000 mm
  • Jakna diše (propušta znoj koji je u obliku pare, da izađe iz jakne napolje)-10000 g/m2/24h
  • Spoljašnji materijal tretiran posebnim zaštitnim slojem koji odbija vodu i poboljšava vodonepropustnost jakne. Sneg, voda ili vlaga samo skliznu niz spoljašnju površinu jakne tako da ih materijal ne upija.
  • Vetrootporan materijalu potpunosti sprečava prodor vetra i hladnog vazduha kroz materijal što dodatno poboljšava termoizolaciona svojstva jakne.
  • SPECIJALIZED INSULATION-Termalna izolacija-jakna ispunjena sintetičkim materi- jalom jakog termalnog kapaciteta (mala količina/težina izolacionog materijala jako dobro čuva toplotu). Lagana jakna koja dobro čuva toplotu.
  • Materijali od kojih je napravljena jakna su izuzetno male težine tako da je jakna samim tim jako lagana.
  • Materijal koji je ugrađen u određene delove jakne koji pomaže disanje i odstran- jivanje znoja od površine tela. Srebrnocrni mrežasti paneli na leđima jakne sa unutrašnje strane.
  • Materijal koji se rasteže na sve četiri strane tako da jakna pravilno prijanja uz telo ali ne sputava pokrete i čini jaknu još udobnijom.
Više informacija
Boja Crna
Pol Ženski
Uzrast Senior
Sirovinski sastav 100%POLIESTAR
Godina 2019
Sezona Jesen - Zima
Brend NGN
0
Ocena:
0% of 100
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog

ROK ISPORUKE

Rok dostave za robu kupljenu u internet prodavnici je 2 do 5 radnih dana.

Zbog povećane količine narudžbine tokom sezonskih sniženja vremenski period isporuke može se produžiti do 7 radnih dana.

Rok počinje kada narudžbinu potvrdi internet prodavnica ili prvog radnog dana nakon podnošenja naloga.

CENA ISPORUKE

Za sve porudžbine čija je vrednost jednaka ili je veća od 4.000 dinara, isporuka je besplatna.

Troškovi dostave za pošiljke čija je vrednost ispod 4.000 dinara iznose 250 dinara.