Brend: GoPro
| Šifra proizvoda: CHDHB-101

GoPro HERO+LCD akciona kamera

Brend: GoPro
| Šifra proizvoda: CHDHB-101
GoPro HERO+LCD akciona kamera
41.990,00 din.

 Besplatna isporuka za porudžbine preko 4.000,00 din.

Opis

Detalji

GoPro Hero+ LCD Vam omogućava da uhvatite neverovatne trenutke i ponovo ih proživite gledajući ih na njenom ugrađenom LCD ekranu sa zadnje strane. Ova akciona kamera poseduje veliki broj zajedničkih karakteristika sa GoPro Hero kamerom, međutim ono što je novo jeste LCD ekran osetljiv na dodir. Hero+ LCD akciona kamera donosi kristalno čiste Full HD 1080/60p video zapise, kao i fotografije u rezoluciji od 8MP. Dodatak u vidu LCD touch screen ekrana omogućava lakše i preciznije kadriranje i štelovanje komandi, tako da umnogome opravdava svoje postojanje na ovom uređaju.

Kao i pomenuta Hero kamera, Hero+ LCD nudi funkciju QuikCapture, zahvaljujući kojoj se kamera pali prostim pritiskom na dugme, i trenutno je spremna za rad. Takođe kao Hero, Hero+ LCD je direktno ugrađena u zaptiveno kućište, što je čini vodootpornom, i to do dubine od čak 40m. Ono što GoPro Hero+ LCD čini specijalnom jesu funkcije HiLight Tagging i tzv. "trimovanje" snimljenih video zapisa, koje omogućavaju da lakše pronađete određene trenutke koje ste snimili. Zahvaljujući opciji HiLight Tagging, možete obeležiti tokom samog snimanja neke posebno zanimljive trenutke, a onda ćete ih lako pronaći pri pregledu.

S druge strane, "trimovanje" video materijala donosi mogućnost kreiranja kratkih klipova unutar same kamere, pomoću "seckanja" snimljenog video zapisa. Zahvaljujući ugrađenom LCD ekranu osetljivom na dodir, upotreba ovih funkcija je znatno olakšana. Pomenute funkcije HiLight Tagging i video "trimovanje" imaju za cilj da korisnici lakše pronađu drage trenutke, kako bi ih potom lakše podelili sa dragim ljudima. Materijal se može deliti putem Bluetooth i Wi-Fi funkcija, kako sa Android, tako i sa iOS uređajima. Naravno, zahvaljujući ovim funkcijama za povezivanje, kamerom se može upravljati i daljinskim putem, preko kompatibilnog uređaja. S obzirom na dobru autonomiju rada, baterija će omogućiti snimanje i do 2 sata materijala "u cugu". Materijal se beleži na microSD karticama kapaciteta do 64GB (najmanje Class 10 ili UHS-I).

Specifikacija

Specifikacija

Brend GoPro
Pol Unisex
Sezona PROLEĆE-LETO
Godina 2015
Komentari

Napišite komentar

Kako ocenjujete ovaj proizvod? *

1 1 zvezdica
2 2 zvezdica
3 3 zvezdica
4 4 zvezdica
5 5 zvezdica