Facebook Pixel

Toko Eco Textile 40ml sred. za ciscenje

Na stanju
Kataloški broj
5582408
250.00 RSD

Pronađi u radnji

Molimo izaberite opcije proizvoda kako biste mogli da proverite dostupnost u radnjama.
Tražim ...
Trenutno nismo u mogućnosti da pronađemo željeni proizvod. Molimo pokušajte ponovo. Hvala na poverenju i izvinite zbog neprijatnosti.

Besplatna isporuka za porudžbine preko 4,000 RSD.

Tečni deterdžent za pranje/održavanje odeće sa membranom (Gore-tex.AdvancedSkin Dry. DryVent_) odoeće od SoftShell materiala, fliseva, aktivnih slojeva (aktivni veš, termalni slojevi, jakni sa sintetičkom ispunom…) Shell jakni.

  • Namenjen odeći i obući sa mebranom i drugim vrstama textila.
  • Obnavlja optimalno funkcionisanje membrane (Gorre-tex, AdvancedSkin Dry, DryVent).
  • Temeljno čisti I održava proizvode uz pomoć pažljivo odabranih aktivnih supstanci.
  • Ne sadrži boje, izbeljivače ili fosfate.
  • Biorazgradiv testiran
  • Efikasan na ni skim temperaturama vode za pranje
  • Dermatoloski testiran
  • KONCENTROVAN- jedna boca (250ml) dovoljna za do 10 pranja (kolicina deterdženta zavisi od zaprljanosti odece).Kesica od 40 ml je za jedno pranje.

Detardžent se može koristiti za ručno ili mašinsko pranje.

 

Uputstvo za ručno pranje:

U posudu za pranje dodati mlaku vodu(30-40°C) dodati dozu deterdženra (količina deterdženta zavisi od zaprljanosti proizvoda-videti preporuku doze deterdženta na pakovanju proizvoda). Potopiti proizvod I ostaviti da stoji natopljen desetak minuta. Ručno oprati proizvod I ako je potrebno zaprljanje delove (delove oko kragne, rukava ili druge zaprljanje delove) detaljno istrljati. Proizvod dobro isprati mlakom vodom I sušiti po upustuvu za upotebu koje je naznačeno na samom proizvodu dalje od izvora toplote.Sušiti po upustvu za održavanje proizvoda.

 

Uputatvo za mašinsk pranje:

Proveriti  uputstvo za održavanje proizvoda. Na upustvu videti da li je dozvoljeno mašinsko pranje i proveriti dozvoljenu temperaturu (obično je 30-40°0) na kojoj se proizvod prati. Ukoliko se u mašini u kojoj će se proizvod prati inače koristi omekšivač mašinu prethodno oprati. Pustiti praznu mašinu da odradi jedan ciklus ili koristi deterdžente namenje za pranje vešmašina. Samo u mašini u koja je “očišćenja” od omekšivača se može početi pranje.

Na svim prizvodima zatvoriti rajsfešluse I čičak trake.

Mašinu napuniti maksimalno 2/3 kapaciteta dodati količinu deterdženta po upustvu sa pakovanja, podestiti temperature vode I vrstu programa preama upustvu za održavanje proizvoda. Obratiti posebno pažnju na upustvo za održavanje proizvoda u vezi sa upotrebom centrifuge. Sušiti proizvod prema upustvu za održavanje proizvoda daje od izvora toplote.

 

Pranje obuće:

Obuća sa membranom se pere po uputstvu proizvodaca i to u vecini slucajeva ručno. Deterdzent se rastvoriumlakoj vodi a obuća se uz pomoć meke četke detaljno istrlja. Deterdzent se dobro ispere obuća se suši na sobnoj temperature dalje od izvora toplote.

Više informacija
BojaNedefinisano
PolUnisex
Godina2019
SezonaJesen - Zima
BrendToko
0
Ocena:
0% of 100
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog

ROK ISPORUKE

Po Zakonu o zaštiti potrošača, član 32 – Trgovac je dužan da u roku od 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija izvrši isporuku robe.
Okvirni rok isporuke je do 7 radnih dana.
Rok isporuke može biti i duži od navedenog (7 radnih dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl.
Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima

 

CENA ISPORUKE

Za sve porudžbine čija je vrednost jednaka ili je veća od 4,000 RSD, isporuka je besplatna.

Troškovi dostave za pošiljke čija je vrednost ispod 4,000 RSD iznose 350 RSD.