Facebook Pixel

SALOMON

Salomon je nastao 1947 godine u srcu francuskih Alpa i smatra se rodnim mestom modernog alpinizma. Vođen strašću ka skijanju i inovativnom dizajnu, Francois Salomon i njegov sin George su dizajnirali i usavršili prve moderne ski vezove. Tokom sledecih 60 godina, Salomon-ova posvećenost ka inovativnom dizajnu i strast ka planinskim sportovima su stvorili široki spektar revolucionarnih novih koncepata ski vezova, ski cipela, skija i garderobe za alpsko i nordijsko skijanje. Salomon je lider i inicijator novih rešenja na polju obuće i garderobe, za avanturiste, planinare, i sve druge kojima je planina u srcu.

Danas, Salomon proizvodi se prodaju u preko 160 zemalja, a brand je postao globalna ikona. Kroz vrhunski dizajn, Salomon donosi inovacije i napredak u planinske sportove, pretvara nove ideje u dela i širi granice mogućeg. Salomonovo nasleđe, posvećenost i obaveza su povezani jednostavnim konceptom: vodeće proizvode za planinu proizvode ljudi koji žive na planini.

Salomon je deo Amer Sports grupe. Svetski lider u proizvodnji sportske opreme grupacija Amer Sports obuhvata i Atomic, Wilson, Suunto i Precor brendove. Amer Sports nudi tehnički naprednu sportsku opremu koja će poboljšati performanse aktivnih sportista i rekreativaca.

4 stavke

po stranici
Postavi opadajući smer
 1. PIONEER LT ACCESS Race BluePIONEER LT ACCESS Race Blue
  • -10%
  PIONEER LT ACCESS Race Blue
  Sniženje 9.261,00 din.
 2. PIONEER LT ACCESS BLACKPIONEER LT ACCESS BLACK
  • -10%
  PIONEER LT ACCESS BLACK
  Sniženje 9.261,00 din.
 3. PIONEER LT Black SilverPIONEER LT Black Silver
  • -10%
  PIONEER LT Black Silver
  Sniženje 11.241,00 din.
 4. Salomon Pioneer X ski kacigaSalomon Pioneer X ski kaciga
  • -25%
  Salomon Pioneer X ski kaciga
  Sniženje 9.742,50 din.

4 stavke

po stranici
Postavi opadajući smer