Facebook Pixel

SALOMON

Salomon je nastao 1947 godine u srcu francuskih Alpa i smatra se rodnim mestom modernog alpinizma. Vođen strašću ka skijanju i inovativnom dizajnu, Francois Salomon i njegov sin George su dizajnirali i usavršili prve moderne ski vezove. Tokom sledecih 60 godina, Salomon-ova posvećenost ka inovativnom dizajnu i strast ka planinskim sportovima su stvorili široki spektar revolucionarnih novih koncepata ski vezova, ski cipela, skija i garderobe za alpsko i nordijsko skijanje. Salomon je lider i inicijator novih rešenja na polju obuće i garderobe, za avanturiste, planinare, i sve druge kojima je planina u srcu.

Danas, Salomon proizvodi se prodaju u preko 160 zemalja, a brand je postao globalna ikona. Kroz vrhunski dizajn, Salomon donosi inovacije i napredak u planinske sportove, pretvara nove ideje u dela i širi granice mogućeg. Salomonovo nasleđe, posvećenost i obaveza su povezani jednostavnim konceptom: vodeće proizvode za planinu proizvode ljudi koji žive na planini.

Salomon je deo Amer Sports grupe. Svetski lider u proizvodnji sportske opreme grupacija Amer Sports obuhvata i Atomic, Wilson, Suunto i Precor brendove. Amer Sports nudi tehnički naprednu sportsku opremu koja će poboljšati performanse aktivnih sportista i rekreativaca.

5 stavke

po stranici
Postavi opadajući smer
 1. WAYFARER TAPERED M-Ebony-WAYFARER TAPERED M-Ebony-
  • -15%
  WAYFARER TAPERED M-Ebony-
  Sniženje 10.021,50 din.
 2. Salomon Wayfarer As Alpine pantaloneSalomon Wayfarer As Alpine pantalone
  • -30%
  Salomon Wayfarer As Alpine pantalone
  Sniženje 11.543,00 din.
 3. Salomon Wayfarer Tapered pantaloneSalomon Wayfarer Tapered pantalone
  • -10%
  Salomon Wayfarer Tapered pantalone
  Sniženje 10.611,00 din.
 4. Salomon Wayfarer šorcSalomon Wayfarer šorc
  • -20%
  Salomon Wayfarer šorc
  Sniženje 6.072,00 din.
 5. Salomon Wayfarer pantaloneSalomon Wayfarer pantalone
  • -20%
  Salomon Wayfarer pantalone
  Sniženje 9.992,00 din.

5 stavke

po stranici
Postavi opadajući smer