Facebook Pixel

SALOMON

Salomon je nastao 1947 godine u srcu francuskih Alpa i smatra se rodnim mestom modernog alpinizma. Vođen strašću ka skijanju i inovativnom dizajnu, Francois Salomon i njegov sin George su dizajnirali i usavršili prve moderne ski vezove. Tokom sledecih 60 godina, Salomon-ova posvećenost ka inovativnom dizajnu i strast ka planinskim sportovima su stvorili široki spektar revolucionarnih novih koncepata najprodavanijih proizvoda: ski vezovi, ski cipele tj. pancerice, skija i garderobe za alpsko i nordijsko skijanje. Salomon je lider i inicijator novih rešenja na polju obuće i garderobe, za avanturiste, planinare, i sve druge kojima je planina u srcu, pa su tu zaljubljenici prepoznali Salomon patike kao izbor.

Danas, Salomon oprema za skijanje, planinarenje, oprema za trčanje kao i ostali proizvodi prodaju se u preko 160 zemalja, a brand je postao globalna ikona. Kroz vrhunski dizajn, Salomon donosi inovacije i napredak u planinske sportove, pretvara nove ideje u dela i širi granice mogućeg. Salomonovo nasleđe, posvećenost i obaveza su povezani jednostavnim konceptom: vodeće proizvode za planinu proizvode ljudi koji žive na planini.

Salomon je deo Amer Sports grupe. Svetski lider u proizvodnji sportske opreme grupacija Amer Sports obuhvata i Atomic, Wilson, Suunto i Precor brendove. Amer Sports nudi tehnički naprednu sportsku opremu koja će poboljšati performanse aktivnih sportista i rekreativaca.

7 stavke

po stranici
Postavi opadajući smer
 1. Salomon Xa Pro 3D Cswp patikeSalomon Xa Pro 3D Cswp patike
  • 20%
  Salomon Xa Pro 3D Cswp patike
  Sniženje 7.032,00 din.
 2. Salomon Xa Pro 3D CSWP J patike
  Sniženje 8.890,00 din.
 3. Salomon Alphacross Blast patikeSalomon Alphacross Blast patike
  • 25%
  Salomon Alphacross Blast patike
  Sniženje 6.667,50 din.
 4. Salomon Outrack pantaloneSalomon Outrack pantalone
  • 20%
  Salomon Outrack pantalone
  Sniženje 8.472,00 din.
 5. Salomon Outline pantaloneSalomon Outline pantalone
  • 20%
  Salomon Outline pantalone
  Sniženje 10.392,00 din.
 6. Salomon Outline pantalone
  Sniženje 12.990,00 din.
 7. Salomon Xa Pro 3D cipeleSalomon Xa Pro 3D cipele
  • 30%
  Salomon Xa Pro 3D cipele
  Sniženje 6.993,00 din.

7 stavke

po stranici
Postavi opadajući smer