Facebook Pixel

SALOMON

Salomon je nastao 1947 godine u srcu francuskih Alpa i smatra se rodnim mestom modernog alpinizma. Vođen strašću ka skijanju i inovativnom dizajnu, Francois Salomon i njegov sin George su dizajnirali i usavršili prve moderne ski vezove. Tokom sledecih 60 godina, Salomon-ova posvećenost ka inovativnom dizajnu i strast ka planinskim sportovima su stvorili široki spektar revolucionarnih novih koncepata najprodavanijih proizvoda: ski vezovi, ski cipele tj. pancerice, skija i garderobe za alpsko i nordijsko skijanje. Salomon je lider i inicijator novih rešenja na polju obuće i garderobe, za avanturiste, planinare, i sve druge kojima je planina u srcu, pa su tu zaljubljenici prepoznali Salomon patike kao izbor.

Danas, Salomon oprema za skijanje, planinarenje, oprema za trčanje kao i ostali proizvodi prodaju se u preko 160 zemalja, a brand je postao globalna ikona. Kroz vrhunski dizajn, Salomon donosi inovacije i napredak u planinske sportove, pretvara nove ideje u dela i širi granice mogućeg. Salomonovo nasleđe, posvećenost i obaveza su povezani jednostavnim konceptom: vodeće proizvode za planinu proizvode ljudi koji žive na planini.

Salomon je deo Amer Sports grupe. Svetski lider u proizvodnji sportske opreme grupacija Amer Sports obuhvata i Atomic, Wilson, Suunto i Precor brendove. Amer Sports nudi tehnički naprednu sportsku opremu koja će poboljšati performanse aktivnih sportista i rekreativaca.

7 stavke

po stranici
Postavi opadajući smer
 1. Salomon Agile majicaSalomon Agile majica
  • 35%
  Salomon Agile majica
  Sniženje 2.593,50 din.
 2. Salomon Agile majica
  Sniženje 5.290,00 din.
 3. Salomon XA majicaSalomon XA majica
  • 25%
  Salomon XA majica
  Sniženje 4.417,50 din.
 4. Salomon XA majicaSalomon XA majica
  • 40%
  Salomon XA majica
  Sniženje 3.534,00 din.
 5. Salomon Comet Class majicaSalomon Comet Class majica
  • 40%
  Salomon Comet Class majica
  Sniženje 2.814,00 din.
 6. Salomon Agile majicaSalomon Agile majica
  • 30%
  Salomon Agile majica
  Sniženje 2.933,00 din.
 7. Salomon Agile majica
  Sniženje 5.190,00 din.

7 stavke

po stranici
Postavi opadajući smer