Facebook Pixel

SALOMON

Salomon je nastao 1947 godine u srcu francuskih Alpa i smatra se rodnim mestom modernog alpinizma. Vođen strašću ka skijanju i inovativnom dizajnu, Francois Salomon i njegov sin George su dizajnirali i usavršili prve moderne ski vezove. Tokom sledecih 60 godina, Salomon-ova posvećenost ka inovativnom dizajnu i strast ka planinskim sportovima su stvorili široki spektar revolucionarnih novih koncepata najprodavanijih proizvoda: ski vezovi, ski cipele tj. pancerice, skija i garderobe za alpsko i nordijsko skijanje. Salomon je lider i inicijator novih rešenja na polju obuće i garderobe, za avanturiste, planinare, i sve druge kojima je planina u srcu.

Danas, Salomon patike i ostala oprema za skijanje i planinarenje, prodaje se u preko 160 zemalja, a brand je postao globalna ikona. Kroz vrhunski dizajn, Salomon donosi inovacije i napredak u planinske sportove, pretvara nove ideje u dela i širi granice mogućeg. Salomonovo nasleđe, posvećenost i obaveza su povezani jednostavnim konceptom: vodeće proizvode za planinu proizvode ljudi koji žive na planini.

Salomon je deo Amer Sports grupe. Svetski lider u proizvodnji sportske opreme grupacija Amer Sports obuhvata i Atomic, Wilson, Suunto i Precor brendove. Amer Sports nudi tehnički naprednu sportsku opremu koja će poboljšati performanse aktivnih sportista i rekreativaca.

3 stavke

po stranici
Postavi opadajući smer
 1. Salomon Agile duks flisSalomon Agile duks flis
  • Popust 20%
  Salomon Agile duks flis
  Sniženje 9.390,00 din.
 2. Salomon Waterproof kačketSalomon Waterproof kačket
  • Popust 20%
 3. Salomon Outblast TS CSWP cipeleSalomon Outblast TS CSWP cipele
  • 25%
  Salomon Outblast TS CSWP cipele
  Sniženje 13.267,50 din.

3 stavke

po stranici
Postavi opadajući smer