Facebook Pixel

SALOMON

Salomon je nastao 1947 godine u srcu francuskih Alpa i smatra se rodnim mestom modernog alpinizma. Vođen strašću ka skijanju i inovativnom dizajnu, Francois Salomon i njegov sin George su dizajnirali i usavršili prve moderne ski vezove. Tokom sledecih 60 godina, Salomon-ova posvećenost ka inovativnom dizajnu i strast ka planinskim sportovima su stvorili široki spektar revolucionarnih novih koncepata najprodavanijih proizvoda: ski vezovi, ski cipele tj. pancerice, skija i garderobe za alpsko i nordijsko skijanje. Salomon je lider i inicijator novih rešenja na polju obuće i garderobe, za avanturiste, planinare, i sve druge kojima je planina u srcu.

Danas, Salomon patike i ostala oprema za skijanje i planinarenje, prodaje se u preko 160 zemalja, a brand je postao globalna ikona. Kroz vrhunski dizajn, Salomon donosi inovacije i napredak u planinske sportove, pretvara nove ideje u dela i širi granice mogućeg. Salomonovo nasleđe, posvećenost i obaveza su povezani jednostavnim konceptom: vodeće proizvode za planinu proizvode ljudi koji žive na planini.

Salomon je deo Amer Sports grupe. Svetski lider u proizvodnji sportske opreme grupacija Amer Sports obuhvata i Atomic, Wilson, Suunto i Precor brendove. Amer Sports nudi tehnički naprednu sportsku opremu koja će poboljšati performanse aktivnih sportista i rekreativaca.

5 stavke

po stranici
Postavi opadajući smer
 1. Salomon Icon LT Access kacigaSalomon Icon LT Access kaciga
  • -30%
  Salomon Icon LT Access kaciga
  Sniženje 7.203,00 din.
 2. Salomon Sense ski naočareSalomon Sense ski naočare
  • -30%
  Salomon Sense ski naočare
  Posebna cena 7.343,00 din. Redovna cena 10.490,00 din.
 3. Salomon Four Seven ski naočareSalomon Four Seven ski naočare
  • -25%
  Salomon Four Seven ski naočare
  Posebna cena 8.992,50 din. Redovna cena 11.990,00 din.
 4. Salomon Xa Sun štitnik za vratSalomon Xa Sun štitnik za vrat
  • -45%
  Salomon Xa Sun štitnik za vrat
  Posebna cena 1.314,50 din. Redovna cena 2.390,00 din.
 5. Salomon Mtn Charge ski kacigaSalomon Mtn Charge ski kaciga
  • -50%
  Salomon Mtn Charge ski kaciga
  Sniženje 8.495,00 din.

5 stavke

po stranici
Postavi opadajući smer