Facebook Pixel

SUPERDRY AKCIJA 20% popusta na nove i dodatnih 10% popusta na artikle snižene do 30%! Pogledajte ponudu

SALOMON

Kupuj po
Opcije kupovine
SALOMON
Salomon nova kolekcija

Salomon je nastao 1947 godine u srcu francuskih Alpa i smatra se rodnim mestom modernog alpinizma. Vođen strašću ka skijanju i inovativnom dizajnu, Francois Salomon i njegov sin George su dizajnirali i usavršili prve moderne ski vezove. Tokom sledecih 60 godina, Salomon-ova posvećenost ka inovativnom dizajnu i strast ka planinskim sportovima su stvorili široki spektar revolucionarnih novih koncepata najprodavanijih proizvoda: ski vezovi, ski cipele tj. pancerice, skija i garderobe za alpsko i nordijsko skijanje. Salomon je lider i inicijator novih rešenja na polju obuće i garderobe, za avanturiste, planinare, i sve druge kojima je planina u srcu, pa su tu zaljubljenici prepoznali Salomon patike kao izbor.

Danas, Salomon oprema za skijanje, planinarenje, oprema za trčanje kao i ostali proizvodi prodaju se u preko 160 zemalja, a brand je postao globalna ikona. Kroz vrhunski dizajn, Salomon donosi inovacije i napredak u planinske sportove, pretvara nove ideje u dela i širi granice mogućeg. Salomonovo nasleđe, posvećenost i obaveza su povezani jednostavnim konceptom: vodeće proizvode za planinu proizvode ljudi koji žive na planini.

Salomon je deo Amer Sports grupe. Svetski lider u proizvodnji sportske opreme grupacija Amer Sports obuhvata i Atomic, Wilson, Suunto i Precor brendove. Amer Sports nudi tehnički naprednu sportsku opremu koja će poboljšati performanse aktivnih sportista i rekreativaca.

5 stavke

po stranici
Postavi rastući smer
 1. Salomon Wayfarer Zip Off pantalone
  Sniženje 11,790.00 RSD
 2. Salomon Wayfarer Warm Straight pantalone
  Sniženje 11,790.00 RSD
 3. Salomon Wayfarer pantaloneSalomon Wayfarer pantalone
  • 25%
  Salomon Wayfarer pantalone
  Sniženje 8,842.50 RSD Redovna cena 11,790.00 RSD
 4. Salomon Wayfarer šorcSalomon Wayfarer šorc
  • 30%
  Salomon Wayfarer šorc
  Sniženje 6,223.00 RSD Redovna cena 8,890.00 RSD
 5. Salomon Wayfarer šorcSalomon Wayfarer šorc
  • 20%
  Salomon Wayfarer šorc
  Sniženje 7,112.00 RSD Redovna cena 8,890.00 RSD

5 stavke

po stranici
Postavi rastući smer