Facebook Pixel

Salomon

Salomon

Salomon nova kolekcija

Salomon je nastao 1947 godine u srcu francuskih Alpa i smatra se rodnim mestom modernog alpinizma. Vođen strašću ka skijanju i inovativnom dizajnu, Francois Salomon i njegov sin George su dizajnirali i usavršili prve moderne ski vezove. Tokom sledecih 60 godina, Salomon-ova posvećenost ka inovativnom dizajnu i strast ka planinskim sportovima su stvorili široki spektar revolucionarnih novih koncepata najprodavanijih proizvoda: ski vezovi, ski cipele tj. pancerice, skija i garderobe za alpsko i nordijsko skijanje. Salomon je lider i inicijator novih rešenja na polju obuće i garderobe, za avanturiste, planinare, i sve druge kojima je planina u srcu, pa su tu zaljubljenici prepoznali Salomon patike kao izbor.

Danas, Salomon oprema za skijanje, planinarenje, oprema za trčanje kao i ostali proizvodi prodaju se u preko 160 zemalja, a brand je postao globalna ikona. Kroz vrhunski dizajn, Salomon donosi inovacije i napredak u planinske sportove, pretvara nove ideje u dela i širi granice mogućeg. Salomonovo nasleđe, posvećenost i obaveza su povezani jednostavnim konceptom: vodeće proizvode za planinu proizvode ljudi koji žive na planini.

Salomon je deo Amer Sports grupe. Svetski lider u proizvodnji sportske opreme grupacija Amer Sports obuhvata i Atomic, Wilson, Suunto i Precor brendove. Amer Sports nudi tehnički naprednu sportsku opremu koja će poboljšati performanse aktivnih sportista i rekreativaca.

Kupuj po
Opcije kupovine

3 stavke

po stranici
Postavi opadajući smer
 1. Salomon XA Pro V8 Mid CSWP patikeSalomon XA Pro V8 Mid CSWP patike
  • Popust 20%
  Salomon XA Pro V8 Mid CSWP patike
  Sniženje 10,590.00 RSD
 2. Salomon Xa Pro V8 patikeSalomon Xa Pro V8 patike
  • Popust 20%
  Salomon Xa Pro V8 patike
  Sniženje 11,290.00 RSD
 3. Salomon Xa Pro V8 patikeSalomon Xa Pro V8 patike
  • 10%
  Salomon Xa Pro V8 patike
  Sniženje 8,001.00 RSD Redovna cena 8,890.00 RSD

3 stavke

po stranici
Postavi opadajući smer