VRHUNSKI SPORTSKI SATOVI I JEDINSTVENA PROMOCIJA

Sa velikim uzbuđenjem i ponosom objavljujemo da će SUUNTO, brend koji je sinonim za vrhunske sportske satove, poznat po izvanrednoj preciznosti i pouzdanosti, biti sponzor i zvanični merač vremena sportskih događaja "Trail Race Kopaonik" i MTB maratonu "Tri strane Kopaonika". Na SUUNTO štandu tokom događaja, učesnici trka će imati priliku da testiraju SUUNTO satove, uživaju u zanimljivim aktivacijama i ostvare fenomenalne pogodnosti za kupovinu.

Pripremili smo za vas jedinstvenu ponudu i omogućili da ostvarite neverovatan popust od -40% na sportski sat Suunto 5 Peak - vašeg idealnog saputnika u svim sportskim avanturama. Suunto 5 Peak je vrhunski sportski sat koji pruža sveobuhvatne mogućnosti za praćenje vaših treninga, sportskih aktivnosti, i opšteg blagostanja. Sa izdržljivom baterijom i preko 80 sportskih režima, Suunto 5 Peak će vam omogućiti da postignete najbolje rezultate i unapredite svoje sportske performanse.

 

Sve detalje o ponudi saznajte putem sledećeg linka: SUUNTO 5 SPORTSKI SAT ZA TVOJU AVANTURU

TESTIRANJE SUUNTO SPORTSKIH SATOVA NA LICU MESTA

U kvalitet i pouzdanost Suunto sportskih satova moći ćete da se uverite direktno događajima „Trail Race Kopaonik“, kao i tokom MTB maratona „Tri strane Kopaonika“. Potrebno je samo da ispratite par jednostavnih koraka i posetite nas na SUUNTO štanud u okviru EXPO ZONE na Kopaoniku.

Da biste testirali SUUNTO sportski sat potrebno je sledeće:

  1. da ste registrovani učesnik neke od trka Trail Race Kopaonik ili MTB maratona Tri strane Kopaonika
  2. da popunite sledeći uptinik:  PRIJAVI SE ZA SUUNTO TEST 
  3. da preuzmeš i instaliraš SUUNTO mobilnu aplikaciju: Suunto app
  4. da dođeš do SUUNTO štanda u okviru EXPO ZONE na Kopaoniku sa svojim startnim brojem i ličnom kartom najkasnije 30 minuta pre starta trke

Molimo vas da imate na umu da je broj sportskih satova za testiranje ograničen, stoga preporučujemo da popunite upitnik i dođete na naš štand na vreme kako biste osigurali da ćete biti u prilici da testirate Suunto sportski sat.

Testiranje_satova_story_1_

OČEKUJEMO VAS SA NESTRPLJENJEM!

Pridružite se Suunto zajednici i unapredite svoje sportske performanse uz Suunto sportske satove.

Vidimo se na Kopaoniku!