U petak, 13. oktobra 2023. godine, sa početkom u 19 časova u BeoSport prodavnici „Avenija“, Vladimira Popovića 38, održaće se promocija novih proizvoda iz kompanije Suunto i edukativna panel diskusija na temu „Sportski satovi Vs. Pametni satovi“.

 

Na događaju promocije, bićete u prilici da iz prve ruke saznate više o novitetima iz kompanije Suunto, čuvenog finskog proizvođača sportskih uređaja. Ovaj događaj, kao i brend Suunto, izdvajaju se svojom sadržinom.

 

U okviru događaja, prvi put u Srbiji, održaće se edukativna panel diskusija na temu „Sportski satovi Vs. Pametni satovi“.

 

Učesnici panela će biti Suunto ambasadori u Srbiji, Lidija Radulović, dugogodišnja trkačica i reprezentativka Srbije u „nebeskom“ trčanju (skyrunning), Pavle Krivokuća, biciklista i skijas, jedan od osnovaca Upside Down zajednice, Stefan Simonović, diplomirani inženjer mašinstva, planinraski vodič i alpinista i Jovica Spajić, pripadnik Specijalne antiteroristicke jedinice-SAJ MUP-a RS i jedan od najpoznatijih svetskih ultramaratonaca. Ova panel diskusija će biti jedinstvena prilika da se iz prve ruke, od vrhunskih poznavalaca i korisnika sportskih uređaja, čuje o prednostima korišćenja sportskih satova, kao i druge sportske opreme.

 

Događaj promocije novih modela Suunto sportskih uređaja, prati i formalan početak saradnje između kompanije Suunto, koju u Srbiji predstavlja kompanija BeoSport, sa Jovicom Spajićem.

 

Za učešće u događaju potrebno je izvršiti registraciju putem sledećeg uptinika: PRIJAVA ZA SUUNTO DOGAĐAJ

 

Na događaju će biti uručene nagrade pobednicima SUUNTO RACE segmenta, a sve učesnike događaja očekuje poklon iznenađenja.