„Izdržljiv koliko i vi“ – slogan koji sam po sebi dovoljno otkriva o mogućnostima i kvalitetu ovog modela Suunto satova. Vaša ljubav prema avanturi i istraživanju prirode, dobija sasvim novi oblik uz posedstvo ovog sata. Vaše je da se jednostavno prepustite okolini u okviru koje se krećete.

Bilo da se bavite sportom ili jednostavno uživate u vremenu provedenom u prirodi, Suunto sat je tu da vam upotpuni i zabeleži svaki bitan trenutak. Ukoliko pripadate onoj grupi avanturista koji vole neplanski da se zagube u nekoj ruralnijoj sredini, Suunto sat će bez mnogo muke zapamtiti vašu rutu kretanja kako biste mogli nesmetano da se vratite odande odakle ste krenuli.

Što se tiče nekih osnovnih karakteristika koje ovaj sat poseduje, osnovna i najvažnija karateristika je velika istrajnost baterije. Kvalitet baterije je direktan garant vaše sigurnosti u kakvu god avanturu da se upustite. Suunto 9 Titanium poseduje 120 sati aktivnog merenja svake vaše aktivnosti. Pored toga, ovaj model poseduje GPS navigaciju koja omogućava da se domognete bilo kog mesta ka kom ste se uputili. Sat poseduje preko 80 različitih sportskih programa.

Dakle, on je u potpunosti prilagođen svojim korisnicima i aktivnostima kojima se bave. Ukoliko vam je to potrebno, sat poseduje opciju merenja srčanog rada. Ukoliko svoje aktivnosti više vezujete za vodene sportove, Suunto 9 Titanium je vodootporan do dubine od 100m. Uz to, sat ima sposobnost merenja vazdušnog pritiska, obzirom da u sebi sadrži barometar. Uz pomoć ovog sata možete nesmetano planirati svoj dan u prirodi obzirom da će vam njegova opcija vremenske prognoze pružati informacije koje su za vas od suštinske važnosti.

Ukoliko vas interesuju karateristike njegove građe, evo nekoliko koje dodatno potvrđuju inovativnost u njegovoj proizvodnji. Sat je težak 76g što je težina koju gotovo da i nećete osetiti na svom zglobu. Izrađen je od Titaniuma petog nivoa, što vam govori o izdržljivosti u kakvim god uslovima da se nađete. Staklo sadrži safirski kristal koje takođe doprinosi njegovoj istrajnosti i kvalitetu. Narukvica je napravljena od silikona i vrlo je prijatna na dodir.

Ovaj fantastičan model možete pronaći u okviru prodavnica Beosporta. Posetite neku od prodavnica i uverite se u kvalitet koji vam pruža ova model.