Jedno od još uvek nerešenih dilema je, da li je preporučljivo posedovati svoju ski opremu ili je jednostavno iznajmiti. Rentiranje ski opreme poseduje veliki broj prednosti, pogotovo ukoliko imate provereno mesto na kojem znate da ćete dobiti kvalitet kakav priželjkujete. Ono što je važno znati, je da kvalitet vašeg skijanja može bitno zavisiti od toga koliko često je vaša oprema servisirana. Skije, odnosno snowboard zahtevaju redovan tretman. Vaše skije ili snowboard daske uvek moraju biti adekvatno naoštrene. To ima veliki značaj za vašu bezbednost na stazi. Upravljanje je znatno olakšano ukoliko je vaša skija redovno servisirana.

Takođe unutar skijaških rental mesta imate mogućnost da birate ski odnosno snowboard opremu spram svojih mogućnosti i nivoa skijaškog znanja. U skladu sa tim možete birati opremu za početnike, za skijaše koji poseduju solidnu osnovu, opremu namenjenu onima koji su se već dobro izveštili i ovladali tehnikom skijanja, kao i opremu za one koji su svoje skijaške sposobnosti doveli na nivo profesionalizma. U okviru ski servisa možete dobiti svu stručnu podršku ljudi koji se godinama bave održavanjem opreme.

U skladu sa svojim nivoom znanja preporučiće vam opremu koja će vaše skijanje učiniti lakšim i bezbednijim. Ukoliko ste npr. početnik, dobićete skije koje su svojom građom usklađene sa vašim nivoom znanja. Vezovi će vam u tom slučaju biti podešeni tako da se skije pri manjim udarima odvoje od vaše pancerice, kako ne biste bili izloženi dodatnim rizicima. Beosport ski rentali poseduju opremu vrhunskog kvaliteta. Bilo da ste u potrazi za uslugom iznajmljivanja opreme ili servisiranja vaše ski opreme, svakako ćete naići na najviši nivo usluge i posvećenosti. Uz to možete dobiti i bezbroj korisnih saveta o tome kako da svoju opremu održite uvek svežom i spremnom za izlazak na stazu. Koji god deo opreme da vam je potreban kod nas ih možete pronaći.

Brendove koje možete pronaći u okviru Beosport ski rente su AtomicRossignolSalomonDynastar. Ukoliko niste znali, iznajmljivanje ski opreme možete obaviti već u Beogradu, u našoj prodavnici koja se nalazi u Sava Centru. Takođe, iznajmljivanje skija i servis vršimo u okviru ski centara na Kopaoniku i Zlatiboru. Započnite svoju ski sezonu najboljom i najkvalitetnijom uslugom koju možete pronaći u okviru Beosport ski servisa.