Šorcevi su u toku letnjih i vrelih dana jedan od omiljenih odevnih predmeta kako muškarcima, tako i ženama. Gotovo je sigurno da se u šorcevima osećamo lagodnije, prijatnije i da sa njima lakše podnosimo izuzetno visoke temperature. Pored njihove nesumnjive funkcionalnosti, šorcevi predstavljaju izuzetno važan modni detalj. Letnja sezona je, može se slobodno reći, njihov period vladavine. U kombinaciji sa nekom laganom majicom predstavljaju pun pogodak. Gotovo da nema bolje kombinacije u toku letnjeg perioda, osim kada se radi o ženskoj modi u kojoj haljine u toku ovog perioda igraju jednako važnu ulogu. Možete se slobodno reći da su šorcevi možda i jedini saveznici muškarcima u toku vrelih dana.

Postoje različite varijante šorceva, neki su više sportskog fazona, dok su drugi (teksas) više deo neke casual, urbane modne scene. Razlika se pre svega pravi prilikom izrade. Sportski šorcevi sa izrađuju od laganih, rastegljivih, tankih materijala, dok su teksas šorcevi nešto krući i savršeno se uklapaju u neke večernje varijante. Kada su žene u pitanju teksas šorcevi se izrađuju u nekoliko varijanti. Pre svega osnovna razlika je u kroju i dužini. Poslednjih nekoliko sezona šorcevi koji predstavljaju imperativ modnih scena su oni koji se prave sa nešto višim strukom. Efekat ume da bude zapanjujući , jer ovakvi modeli noge čine znatno dužim. Šorcevi su izuzetno zahvalni jer idu uz svaki odevni predmet. Uklapaju se u sve varijante i čine vaš izgled privlačnim. Prilikom odabira šorceva, važno je da obratite pažnju na materijal od kog su izrađene. Gotovo da ne postoji gora stvar nego kada leti, na svu postojeću vrućinu, morate da se borite i sa neprijatnošću materijala.

U okviru Beosporta možete pronaći šorceve za gotovo svaku varijantu ili namenu. Pepe JeansGarciaG-Star Raw poseduju izuzetno kvalitetan teksas koji će nošenje šorca učiniti laganim i neopterećujućim. Kvalitet njihovih materijala nije predmet ni najmanje sumnje. Ukoliko budete u potrazi za nekom opuštenijom, sportskom varijantom tu su brendovi poput SuperdryO’NeillVolcom koji će vašu sportsku varijantu učiniti modernom i originalnom. Sve njihove ali i mnoge druge modele možete pronaći u okviru Beosport prodavnica.