Kombinezon je savršen spoj elegancije i praktičnosti. Njegov značaj se najviše može osetiti u toku toplih dana, kada nas temperatura prilično ograničava u odabiru odeće. Kombinezon tada postaje jedan od najboljih saveznika u borbi protiv vrućine. Iako se njegova funkcionalna karateristika prilično ističe, ne smemo nikako zaobići ni njegovu modnu ulogu. Jedan od retkih odevnih predmeta koji u jednakoj meri može da istakne besprekoran stil i ženstvenost svake dame. Samim tim predstavlja i komad odeće koji se prilagođava gotovo svakoj prilici. Doprineće vašem izgledu bilo da se nalazite u nekoj važnoj poslovnoj prilici ili da odlazite na neobavezan susret sa društvom. Pored toga, kombinezoni se izrađuju od vrlo prijatnih i laganih materijala.

Ne zaboravite da, kao i kod svake druge odeće, tako i kod kombinezona kvalitet materijala poprilično uslovljava i celokupan kvalitet ovog odevnog predmeta. Uz to krojevi kombinezona su vrlo važni, jer od njega zavisi i način na koji će vam pristajati. Neki krojevi će vam svakako pristajati bolje nego drugi, ali se pedantnost u njihovoj izradi mora ispratiti. Kombinezoni koji sasvim sigurno ispunjavaju svaki od navedenih kriterijuma su oni koji nam dolaze u novoj kolekciji brendova Pepe JeansGarcia i SuperdryPepe Jeans vam u svojoj novoj kolekciji nudi veoma širok spektar izbora. Raznovrsnost materijala, dezena, krojeva samo su neke od prednosti koju ova kolekcija poseduje. Savršen stil i sofisticiranost je gotovo zagarantovana izborom koji vam je za ovu sezonu priredio Pepe Jeans. Dublji, plići dekolteji, kratki, dugi rukavi i nogavice, zadovoljavaju gotovo svačije ukuse i potrebe. Garcia je ove sezone prirpemila nešto svedenije modele koji vam donose osećaj elegancije. Kvalitetni materijali od kojih su izrađeni samo će dodatno istaći vaš dobar izgled. Savršeni su za neke važne poslovne prilike, sastanke, kada je uredan, nenapadan, a opet privlačan izgled od esencijalne važnosti za vaše samopouzdanje.

Za one koji vole nešto ležernije izdanje, Superdry je pripremio nekoliko urbanih modela koji će vaš ulični stil podići na viši nivo kvaliteta. Teksas u kombinaciji sa militari dezenima, učiniće vašu neobaveznu kombinaciju originalnom i više nego zanimljivom. Nove kolekcije pomenutih brendova pronaći ćete u prodavnicama Beosporta.