Svaka nova sezona, ili preciznije rečeno godišnje doba zahteva obnovu odevnih kombinacija. Tako priprema za vrele, letnje dane podrazumeva kupovinu odevnih predmeta koje u tom periodu najviše volimo da nosimo. Kao jedni od najpotrebnijih delova našeg letnjeg „outfita“ nameću se šorcevi i bermude. Možemo se složiti da se većina muškaraca, ali i žena, najopuštenije oseća u šorcevima. Nova letnja sezona ne može početi bez makar jednog novog modela. Visoke temperature zahtevaju da pronađemo spoj udobnosti, praktičnosti i modernosti koji ćemo kroz nošenje ovog odevnog predmeta sasvim sigurno postići. Vaša potražnja za ovim letnjim komadom odeće se može vrlo lako okončati ukoliko obratite pažnju na izbor koji vam nudi Beosport asortiman. Raznovrsnost brendova, modela, materijala, stilova koji vam stoje na raspolaganju će vas sasvim izvesno privući. Takođe, u okviru pomenutog izbora naići ćete na kolekcije koji vam mogu poslužiti za različite namene. Neki su više okrenuti ka ležernijem, sportskom stilu, dok su neki više tu da doprinesu vašem izdanju u nekim važnim društvenim prilikama. Prilikom opredeljivanja, preporučljivo je obratiti pažnju na nivo komfora koji će vam određeni šorc pružiti. Složićemo se da je izuzetno teško provoditi vreme po visokim temperaturama u materijalu koji ni malo ne prija našoj koži i koji nas dovodi do osećaja nelagodnosti.

Kada su ženski modeli u pitanju, savetujemo vas da obratite pažnju na modele brenda Pepe Jeans. Ovaj brend je izuzetno poznat po kvalitetu svog teksasa, zbog čega će vam njihovi teksas modeli doneti potreban komfor uz zagarantovano dobar izgled. Teksas šorcevi se mogu naći u različitim varijantama – višeg, odnosno nižeg struka, različitih dužina, sa širim odnosno užim krojem. Na vama je da se opredelite za model za koji smatrate da vam najbolje pristaje. Ukoliko ste zainteresovani za neke sportske, ležernije varijante, O’NeillSuperdryVolcom vam nude fantastičan izbor koji će vaše vrele dane učiniti lakšim za podnošenje. Idealni su za neko opuštenije modno izdanje, za neke duge šetnje ili druge vrste fizičkih aktivnosti.
Muški šorcevi se sa druge strane javljaju u vrlo interesantnim varijantama. Lagani materijali i raznovrstan kolorit je definitivno glavno obeležje gotovo svih kolekcija. O’Neill, Superdry, Quicksilver, Billabong, pružiće vam nivo komfora koji vam je sasvim sigurno potreban. Prijatnost, dobar stil, dizajn i raznovrsnost dezena je u potpunosti zagarantovana - bez obzira na brend ili model za koji se odlučite.

Pored šorceva, bermude spadaju u još jednu vrstu odevnog predmeta koja je u toku letnjeg perioda okosnica muških odevnih kombinacija. Ovaj komad odeće je vrlo lako prilagodljiv apsolutno svakoj društvenoj prilici. Ukoliko ste se naumili da postignete ulični stil, ostavite „cool“ dojam koji izgleda vrlo neobavezno a sa druge strane vrlo trendi i moderno, dobar model bermuda vam svakako može pomoći u tome. U okviru Beosporta imate izuzetno širok izbor bez obzira na modni stil koji preferirate. Sa druge strane, bermude mogu izgledati vrlo atraktivno i elegantno ukoliko ih kombinujete sa nekim malo svečanijim stvarima poput npr. košulja. Bermude u kombinaciji sa košuljom, nekim dobrim parom mokasina, mogu ostaviti vrlo snažan modni utisak. Ukoliko se pitate koji vam to brendovi stoje na raspolaganju i koje su to glavne odlike njihovih kolekcija, vrlo rado ćemo vas u to uputiti. G-Star Raw u svojoj novoj kolekciji nudi savršen spoj street style-a i modernog „military“ dizajna koji je poslednjih nekoliko sezona apsolutnih hit u muškoj modi. Ovakve vrste bermuda se jako lako kombinuju, zbog čega ih možete nositi u svim varijantama. Odlično se slažu uz majice, košulje, patike, papuče. Svaka kombinacija je dobrodošla ukoliko se opredelite za ovu vrstu modela. Pored G-Star Raw brenda, nešto slično nam ove sezone donosi i brend Superdry. Superdry vam sa druge strane nudi nešto veći izbor „military“ dezena i varijanti. Ukoliko preferirate neke jake, ekscentrične boje, Pepe Jeans kolekcija je tu da vam u tome udovolji. Pored raznovrsnosti boja, Pepe Jeans bermude se mogu naći u više dužina i materijala, tako da ukoliko tragate za nešto kraćim modelima, nova kolekcija će vam ih obezbediti. Kada su materijali u pitanju, Pepe Jeans kolekcija vam nudi teksas modele koji će vam jako dobro stajati. O’Neill vam je takođe pripremio izuzetno interesantnu i raznovrsnu kolekciju koja će vam obezbediti dobar izgled i komfor koji priželjkujete. Ukoliko volite nešto duže modele bermuda, Garcia brend je pripremio par izuzetno dobrih modela.

Kada su ženski modeli u pitanju nova kolekcija donosi vrlo interesantan izbor. Ono što je definitivno, to je da ovosezonski modeli bermuda mogu zadovoljiti gotovo svačiju potrebu. Odličan kvalitet, savršen dizajn, originalni dezeni - glavne su odlike bermuda kakve samo možete pronaći u okviru Beosport radnji.