Bikini ili jednodelni kupaći?

Bikini ili jednodelni kupaći?

Za šta se odlučiti, bikini ili jednodelni kupaći kostim? Ovo je vrlo aktuelna tema pred početak svakog leta. Dugo godina su jednodelni kupaći kostimi bili izloženi diskriminaciji i vrlo često karakterisani kao staromodni i tipični za devojke, odnosno žene koje imaju problema sa viškom kilograma. Međutim, u poslednjih nekoliko sezona, situacija se drastično menja. Dosadašnji modeli dvodelnih, bikini, kostima dobijaju ozbiljnu konkurenciju. Žene i devojke se sve više okreću kupovini jednodelnih kostima usled brzorastućeg trenda koji diktira letnja modna izdanja. Osim toga što su toliko aktuelni, oni zaista dobro pristaju svakom obliku tela, pa otud nije začuđujuće što se sve više dama okreće ovoj vrsti izbora. Njihov kroj prati svaku oblinu i liniju tela, tako da o dobrom izgledu nećete morati da se brinete. Svakako vam, sa druge strane, savetujemo da u svoj izbor dodate i dobar, izazovan model dvodelnog kupaćeg kostima. Jednostavno, njih ne možete da izostavite iz svog letnjeg garderobera. Tokom prvih dana mora bismo vam predložili da nosite dvodelni kupaći kostim kako biste na pravi način izradili svoj bazni, preplanuli ten. Sa jednodelnim kupaćim kostimima sticanje ujednačene boje ide znatno teže, obzirom da vam je većinski deo tela pokriven. Iz tog razloga, idealni su za poslednje dane letovanja.

Ukoliko ne znate gde da pronađete najbolje kostime za predstojeće leto, mi ćemo vam vrlo rado u tome pomoći. Sa velikom sigurnošću vam možemo dojaviti da se najbolji izbor nalazi u okviru asortimana koji vam je za predstojeću letnju sezonu pripremio Beosport. Najbolji brendovi na tržištu, učinili su izbor potpuno nesvakidašnjim, urbanim i ultra modernim. Bilo da ste „bacili oko“ na jednodelne ili dvodelne modele, znajte da ćete pronaći baš ono za čim ste tragali. Kada su u pitanju jednodelni kupaći kostimi, nekoliko brendova će vas sasvim sigurno naterati da razmislite o našoj ovosezonskoj ponudi.

Billabong brend je tu da vam kroz svoje modele ponudi jednostavno, sportsko – elegantno, a opet vrlo moderno izdanje, koje svako telo čini izuzetno privlačnim. Obratite pažnju na Billabong Legacy i Billabong Love Bound modele. Sa druge strane, Volcom brend vam ove sezone nudi ultra urban i ekstravagantan „look“ koji će privući mnoge znatiželjne poglede. Njihovi kupaći kostimi vam nude izdanja koja odišu seksipilom. Takođe, u okviru njihove ponude naići ćete i na model jednodelnog kupaćeg sa dugim rukavima, koji su za ovu sezonu najavljeni kao apsolutni hit. Ovakve varijante su savršene za npr. neku večernju varijantu, žurku na plaži. Pored Volcom kupaćih kostima, tu su i Roxy i Superdry koji isto tako doprinose vašem urbanom morskom izgledu. Različiti krojevi, boje, printovi učiniće vaš izgled vrlo upečatljivim i primetnim. O’Neill je tu kao još jedan brend koji je opšte poznat po svojim savršeno dizajniranim modelima. U O‘Neill Cups kupaćem ćete sigurno privući mnoge poglede.

Kada se radi o dvodelnim kupaćim kostimima, sa zadovoljstvom vam izdvajamo sledeće brendove i njihove kolekcije. Modeli brenda Roxy vam ove sezone donose vrlo aktuelna, trendi izdanja  kod kojih je glavni akcenat na gornjem delu kombinacije. Topovi su poslednjih nekoliko sezona apsolutni modni hit, zbog čega se oblici i krojevi u ovoj kolekciji pojavljuju u nekoliko vrlo zanimljivih varijanti. Svakako je tu i raznolikost boja i dezena koji doprinose vašem dobrom izgledu i savršeno se slažu uz vaš preplanuli ten. Billabong brend predstavlja savršen spoj jednostavnosti i privlačnosti. Billabong Legacy Banded model će na savršen način istaći vaš gornji deo tela. Sličan kroj primetićete i kod modela Billabong Tanlines Fixed koji postoji u nekoliko fantastičnih boja. Volcom dvodelni kupaći kostimi poseduju kroj kakav sasvim sigurno priželjkujete. Uz to, njihova ovogodišnja kolekcija prepuna je različitih boja i dezena zbog kojih ćete sigurno privlačiti pažnju bilo da ste na plaži ili bazenu. Volcom Ain't Lion V i Volcom Simply Rib V na idealan način ističu svaku vaše obline.

Ukoliko volite bikini kostime koji su upotpunjeni različitim motivima, nijansama i dezenima obratite pažnju na modele koji su vam za ovu sezonu pripremljeni putem kolekcije ONeill brenda. O‘Neill Capri Bondey  i O‘Neill Capri Lucia svojim bojama uneće upečatljivost u vaš izgled i učiniće vaš preplanuli ten znatno izraženijim. Ove, ali i mnoge druge brendove možete pronaći u Beosport prodavnicama. Ukoliko nas posetite uverićete se da imamo najbolji i vrlo širok asortiman koji će vas u potpunosti pripremiti za vaš omiljeni deo letnje sezone.