Facebook Pixel

Shred Basher Noshock ski kaciga

Na stanju
Kataloški broj
DHEBASI45S
Sniženje 4,797.00 RSD Redovna cena 15,990.00 RSD

Pronađi u radnji

Molimo izaberite opcije proizvoda kako bi ste mogli da proverite dostupnost u radnjama.
Tražim ...
Trenutno nismo u mogućnosti da pronađemo željeni proizvod. Molimo pokušajte ponovo. Hvala na poverenju i izvinite zbog neprijatnosti.

Besplatna isporuka za porudžbine preko 4,000 RSD.

Shred Basher NoShock je FIS RH 2013 sertifikovana, super čvrsta, izdržljiva i niskoprofilna kaciga za skijaške trke sa SLITECH NOSHOCK™ tehnologijom apsorpcije linearnog ubrzanja u IMPACT RECOVERI EPP oblogi i Rotational Energy Sistem™ sistemom za apsorpciju rotacionog ubrzanja. SHRED SHIELD školjka je dizajnirana sa slobodnim stilom i konusnom zaštitom čela od udara kapije.

  • SLITECH NOSHOCK™ Saćasta konusna struktura integrisana u jezgro elementa za apsorpciju energije udara. SLITECH NOSHOCK™ dodatno povećava efikasnost apsorpcije udara tradicionalnih obloga od EPS i EPP pene, smanjujući prenos energije udarca na glavu obezbeđujući veću strukturnu čvrstoću i rasipajući udarne sile u više smerova
  • Patentirani sistem Rotational Energy Sistem™ minimizira efekte rotacionih ubrzanja glave pri udaru dozvoljavajući relativnu rotaciju kacige na glavi.
  • Aegis mikrobni štit - antimikrobna zaštita, netoksičan, hipoalergen, bez mirisa, izdržljiv, nerastvorljiv.
  • SHRED SHIELD super izdržljiva, čvrsta i fleksibilna kopolimerna školjka posebno dizajnirana za rad sa našim MULTI IMPACT i NOSHOCK MULTI IMPACT oblogama.
  • TAPERED SHELL konusna debljina školjke za pružanje zaštite čela od udara kapije.
  • Kaciga ispunjava i prevazilazi bezbednosne standarde FIS 2013 RH, EN1077/A i ATM F2040. Ovaj šlem je temeljno testiran i odobren u skladu sa novim FIS 2013 RH standardima koji će biti obavezni za sve FIS trke počevši od novembra 2014. Ove nove norme zahtevaju da šlemovi obezbede isti nivo bezbednosti norme EN1077A, ali sa preko 20 % veća brzina u crash testu.
Više informacija
BojaNedefinisano
PolUnisex
UzrastJunior
Sirovinski sastavabs plastika
Godina2020
SezonaJesen - Zima
BrendShred
0
Ocena:
0% of 100
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog

ROK ISPORUKE

Po Zakonu o zaštiti potrošača, član 32 – Trgovac je dužan da u roku od 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija izvrši isporuku robe.

Naša najčešća praksa je da robu isporučujemo u roku od 2 do 5 radnih dana.
Rok isporuke može biti i duži od navedenog (5 radnih dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl.
Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima.

 

CENA ISPORUKE

Za sve porudžbine čija je vrednost jednaka ili je veća od 4,000 RSD, isporuka je besplatna.

Troškovi dostave za pošiljke čija je vrednost ispod 4,000 RSD iznose 350 RSD.